27/5/11

Οι μπουλντόζες της Α. Ματζουρίας





    Περασμένα μεγαλεία.......................... Για κοιτάχτε ποιός είναι εκεί


'Ηταν ένας βουλευτής - υπουργός  Δικαιοσύνης που άκουγε τις μπουλντόζες να σκάβουν το φράγμα του Ασωπού.
Από τότε πέρασαν χρόνια.Οι μπουλντόζες όπως μας αποκάλυψαν έρχονται από την 'Ανω Ματζουρία και δεν έχουν ακόμα περάσει από τα υψίπεδα της Ανατολίας.

Έλεγε τότε ο βουλευτο-υπουργός  και αντιγράφουμε από το Διογένη:

Αναστάσης : Δεν πρόδωσα ποτέ την εμπιστοσύνη των Κορίνθιων (Αναρτήθηκε
από diogenis στις 29.9.09)
Τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την ψήφο του λαού της Κορινθίας ανέλυσε στις ομιλίες του στο Αγγελόκαστρο, στο Σοφικό, στο Γαλατάκι και στην Περαχώρα ο Αναστάσης Παπαληγούρας.

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας, είπε μεταξύ άλλων:

«Αγαπητοί φίλοι, έρχομαι αυτήν την ώρα να ζητήσω εκ νέου την ψήφο σας έχοντας την προσωπική ικανοποίηση ότι πρώτον προσέφερα στον τόπο μου και συνολικά στην πατρίδα.

Τα τελευταία πεντέμισι χρόνια έχοντας την ευθύνη δύο απαιτητικών υπουργείων έκανα αυτό το οποίο όφειλα να κάνω, δουλεύοντας νυχθημερόν, δουλεύοντας με πείσμα και με πάθος.

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης επέβαλα την κάθαρση της Δικαιοσύνης, η οποία είχε αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Παρέπεμψα 115 βουλευτές είτε ποινικά είτε πειθαρχικά και παρά το γεγονός ότι έχω υποστεί αλλεπάλληλες απειλές προσωπικά για τη ζωή μου και για τη ζωή της οικογένειάς μου, παρά το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί τέσσερις βόμβες, τρεις στο γραφείο μου και μια στο σπίτι μου, έκλεισα στη φυλακή δικαστές, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Το αποτέλεσμα ήταν αυτήν την ώρα, μετά την κάθαρσή της, η ελληνική Δικαιοσύνη να είναι άσπιλη και αμόλυντη στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη.

Επίσης στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, καθάρισα τις άγονες γραμμές. Ακόμα εσύναψα με την Κίνα τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία, που έχει ποτέ συνάψει η χώρα μας, αναδεικνύοντας τον Πειραιά το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου. Ο Πειραιάς πλέον αποτελεί την πύλη εισόδου όλων των κινεζικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Παράλληλα, αγαπητοί φίλοι, έχω την προσωπική ικανοποίηση, ότι προχώρησα και μεγάλα έργα για την Κορινθία μας. Έργα, όπως η υδροδότηση της Κορίνθου, το Φράγμα του Ασωπού, οι φυλακές στον Αη Γιάννη, το ΤΕΙ στη Νεμέα, η επέκταση του προαστιακού μέχρι το Ξυλόκαστρο, η επαναχάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής και άλλα, τα οποία μπορούν πράγματι να βελτιώσουν το εισόδημά σας αλλά και να συγκρατήσουν τα παιδιά σας εδώ και να ζουν ικανοποιημένα από την ποιότητα της ζωής τους.

Ζητώ λοιπόν και πάλι την εμπιστοσύνη σας κοιτώντας σας στα μάτια και έχοντας την πεποίθηση ότι ποτέ δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας αυτή και θυμίζοντας βέβαια το αυτονόητο για μένα ότι σας τίμησα και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι εγώ δεν έχω δεχτεί μύγα στο σπαθί μου, καμία αιτίαση και καμία λάσπη. Σε μένα λάσπη δεν πιάνει και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι και οι φίλοι και οι πολιτικοί αντίπαλοι μου.

Δώστε λοιπόν τη δύναμη σε έναν άνθρωπο έντιμο πρώτα απ' όλα, που αναγνωρίζεται η ακεραιότητά του από όλους, δώστε τη δύναμη σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει ευρύτερο ρόλο πέρα από τα στενά κομματικά πλαίσια του Νομού. Έναν άνθρωπο που μπορεί να διεκδικήσει υπουργεία, που μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα έρθουν πόροι και κεφάλαια στον τόπο μας, στην Κορινθία μας, για να γίνουν κι άλλα έργα. Δώστε την ψήφο σας σε έναν πολιτικό που μπορεί να συνεχίσει όλα αυτά τα έργα που ξεκίνησαν στο Νομό μας.»

Μάλιστα........

Αναστάση μας , σήμερα 2011  ένας ευφυής - όπως λέει- θα φέρει τις μπουντόζες από πιό κοντά.
Εκεί να δεις άλλους τσακωμούς για το Φράγμα σου που λογικά πρέπει να πάρει το βραβείο αργοπορίας!!!
Οι φυλακές στον Αη-Γιάννη τι γίνανε; Κάτι ξώβεργες για πουλιά υπάρχουν.
Το ΤΕΙ Οινοποιίας στη Νεμέα (άσε το τάξανε και άλλοι) που είναι;
Ο προαστειακός  μέχρι το Ξυλόκαστρο; Μέχρι το Κιάτο πάει, αν έχεις ανέβει
 Η επαναχάραξη της σιδηροδρομικής  γραμμής; Σε play mobil την έχουμε!!!!!!

Που σε θυμηθήκαμε τώρα;
Για τον Ασωπό, ντε.Να δείς πόσοι θα φάνε τα μουστάκια τους για την πατρότητα.'Οπως και για τους Κούρους θα τσακωθούν.'Εχουν αρχίσει οι επιστολές  προς Κορινθίους ότι όλα έγιναν ''κατόπιν ενεργειών '' του/της/.Έλεος!! Αυτό που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας το πουλάτε;

Αύριο Σάββατο στα Περιβολάκια ΘΑ:
Θυμηθούμε πόσα ψέμματα μας αραδιάζετε κάθε φορά για να σας  ψηφίσουμε. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Αsta la vista  και να μας γράφεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails